top of page

O NAMA

Neo Lab proizvodi vrhunske proizvode za protetiku i implantologiju.
Naš je cilj pomoći stomatološkim stručnjacima da maksimalno povećaju učinkovitost radnog tijeka uz uštedu novca na najkvalitetnijim proizvodima.

Naša misija je postati vodeći pružatelj vrhunskih dentalnih nadomjestaka i drugih protetskih rješenja po pristupačnim cijenama.

FILOZOFIJA

Vjerujemo da je svaka poslovna transakcija osobna obveza. Naporno radimo na izgradnji povjerenja, dugotrajnih odnosa s našim klijentima, koji započinju s najkvalitetnijim proizvodima.

 

Držimo vaše zadovoljstvo u najvišem pogledu i obećavamo da ćemo zadržati našu teško stečenu razinu izvrsnosti jer naša tvrtka nastavlja rasti. Mi smo uvijek ovdje kada nas trebate!

INOVACIJA

Ponosni smo na pružanje vrhunskih proizvoda našim klijentima, osiguravajući izvrsne performanse, jednostavne sustave i inovativna rješenja. Da bismo to učinili, koristimo „otvoreni“ pristup istraživanju i razvoju. To znači da radimo na razvoju proizvoda kao izazov postojećim industrijskim standardima, slušamo i naše klijente kako bi nam pomogli u razvoju naših najnovijih tehnologija. Vjerujemo da su naši klijenti pokretačka snaga naših inovacija i uvijek želimo čuti vaše ideje da gradimo nova partnerstva!

Pogledaje našu stranicu o odricanju od odgovornosti kompatibilnosti naših proizvoda.

bottom of page