top of page

PROIZVODI

Razvili smo liniju proizvoda koja zadovoljava gotovo sve današnje potrebe za nadogradnje na implantatima.
 

U izradi koristimo materijale certificirane po najvišim međunarodnim industrijskim standardima. Svi naši proizvodi su vrhunski projektirani i podvrgnuti analizama.

U nastavku možete pronaći kategorije proizvoda za koje ste zainteresirani da biste saznali više o tome što nudimo. Trenutno smo u procesu dizajniranja novih proizvodnih linija za svaku kategoriju, pa uskoro provjerite najnovija dostignuća koja nude kompatibilnost za različite implantacijske sustave.

Proces

Naša proizvodnja počinje s najkvalitetnijim materijalima koji su dostupni u dentalnoj industriji, uključujući titan, cirkon, PEEK, kobalt krom i još mnogi drugi, koje konstruiramo kako bismo bili kompatibilni sa svim većim sustavima.

Svi proizvodi podliježu rigoroznom praćenju i testiranju tijekom proizvodnog procesa.

Inženjering

Neo Lab naporno radi kako bi ostao na čelu razvoja industrije i proizvodnih procesa. Naši proizvodi odlikuju se najnaprednijim rješenjima na tržištu, koja su dizajnirali inženjeri svjetske klase koji se oslanjaju na naprednu tehnologiju za svoje istraživanje i razvoj.

Sva naša proizvodnja provodi se pomoću najnovijih modela strojeva visoke preciznosti.

PROTETSKI NADOMJESCI

Nudimo širok izbor protetskih nadomjestaka koje možete odabrati ovisno o vašem specifičnom kirurškom scenariju. Tražite abutmente? Pregledajte naš izbor visokokvalitetnih nadogradnji od titana, cirkona, PEEK-a i kobalt kroma s brojnim rješenjima za bilo koju restauraciju, uključujući Ti-Base komponente za CAD/CAM. Također, proizvodimo mnoge opcije pričvrsnih vijaka, analognih i multi-sistemskih koncepata. Naše mogućnosti restauracije mogu se uklopiti u sve glavne implantatske platforme, te smo ih dizajnirali za optimalan dosjed i jednostavnost korištenja.
A225553.png
Nadogradnja ili abutment je tvornički gotova ili individualno izrađena komponenta od titana, kobalt kroma, zlata ili cirkona. Vijkom se pričvršćuje na implantat koji se nalazi u kosti, a služi kao nosač popratne protetske suprastrukture.. Postoji velik broj različitih vrsta nadogradnji koji omogućavaju izradu različitih vrsta protetskih radova: ravne nadogradnje ili kutne za sve vrste krunica ili mostova, nadogradnje na koje se montiraju retencijski elementi za proteze npr. prečke, kugle, teleskopi, equatori te okrugle nadogradnje ili magnetske za mobilne proteze.
Obratite nam se s povjerenjem, glodamo prečke svih vrsta besprijekorno. Ako samo trebate savjet ili probu, tu smo za vas.
precka.png

METALNE KRUNE I MOSTOVI

Želite glodane krunice i mostove od kobalt kroma ili titana? Ne tražite dalje, imamo rješenje za vas, pošaljite nam vaš dizajn, sken, otisak ili model, i sve ostalo ćemo odraditi mi. Javite nam se za više informacija.
metalne krune i mostovi.png
Proizvodimo razne konstrukcije na Multi-Unit abutmentima, na linkovima, sa direktnim dosjedom u implantat. Što god možete zamisliti, mi to možemo proizvesti.
MU ti implant bridge.png

LITIJ-DISILIKAT I HIBRIDNA KERAMIKA

Glodamo sve vrste radova od litij-disilikata i hibridne keramike. Idealno za ljuskice, pojedinačne krunice i manje mostove. Visoka estetika i brza izrada.
litij disilikat.png

CIRKONSKE KRUNE I MOSTOVI

Nudimo cirkon visoke kvalitete, netransparentni, nisko, visoko, srednje transparentni, cirkone u boji, multilayer cirkone.
cirkon krune i mostovi.png

NE ZABORAVITE, AKO NE NALAZITE ONO ŠTO TRAŽITE, MI TO MOŽEMO PROIZVESTI!

NAZOVITE NAS ILI POŠALJITE PORUKU I BIT ĆEMO SRETNI PRILAGODITI NARUDŽBU ZA VAS.

bottom of page